Kahve falında kendi işinde çalışmak

Kahve falında kendi işinde çalışmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, onlara galip geleceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kişiye hep umut olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi işinde çalışmak gördüyseniz:

  • Ters giden şeyleri görmezden gelmek ileride daha büyük sorun yaratabilir.

Kahve falında temizlik işinde çalışmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında iş bulup çalışmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının işinde çalışmak stresini atacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalettir.

Kahve falında işde çalışmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir işyerinde çalışmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında eski işinde çalışmak huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işe girmeye çalışmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında devlet işinde çalışmak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top