Kahve falında bir işyerinde çalışmak

Kahve falında bir işyerinde çalışmak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir işyerinde çalışmak gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında iş kurmaya çalışmak aile hayatının bozulacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinde çalışmak yapacağı o işi onaylamayacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir işyerinde çalışmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına inanılır.

Kahve falında başka işde çalışmak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında işe girmek çalışmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine yorulur.

Kahve falında iş çalışmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işe yetişmeye çalışmak övgü dolu sözler işiteceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işinde çalışmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top