Kahve falında kendi dudağını görmek

Kahve falında kendi dudağını görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, iyilik görüleceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi dudağını gördüyseniz:

  • Zamanınızı sevdiğiniz kişilerle geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında boyalı dudak görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında alt dudak görmek şansının bahtının açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dudaklarının şiştiğini görmek lüks, konfor içinde olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kızı dudaktan öpmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudak yara görmek yolunun açılacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret eder.

Kahve falında dudak parlatıcısı sürmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yıkılacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadınla dudaktan öpüşmek bol rızık ve para sahibi olacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi dudağına ruj görmek sevilip sayılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top