Kahve falında kendi çocuğunun doğduğunu görmek

Kahve falında kendi çocuğunun doğduğunu görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, belaya ve derde düşeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, şansının açılacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında kendi çocuğunun doğduğunu gördüyseniz:

  • Devamında onların da aynı şekilde karşılık verdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında kendi çocuğunun doğduğunu görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun doğduğunu görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun doğduğunu görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun erken doğduğunu görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun doğduğunu görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun dişli doğduğunu görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun doğduğunu görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine güneş doğmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top