Kahve falında keman hediye almak

Kahve falında keman hediye almak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, sıkıntı yükleneceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında keman hediye almak gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklerinizi dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında keman hediye almak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında keman çaldığını görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında keman öğrenmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keman çalamamak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keman çalmayı öğrenmek fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, aile saadetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında keman sesi duymak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında keman teli görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini keman çalarken görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top