Kahve falında kelek toplamak

Kahve falında kelek toplamak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, takdir toplayacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kelek toplamak gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Kahve falında kelek toplamak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turşuluk kelek görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında kelek görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında kelek tarlası görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelek yemek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında kelek karpuz kesmek çaresiz ve yalnız kalacağına, çevrenizden takdir görmeye delalet eder.

Kahve falında kavun kelek görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelek kavun yemek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top