Kahve falında kedi yıkamak

Kahve falında kedi yıkamak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına inanılır.

Kahve falında kedi yıkamak gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kedi yavrusu yıkamak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyi yıkamak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kedi yıkamak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kedi yıkamak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, refah içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi yıkadığını görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yıkamak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil halı yıkamak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top