Kahve falında kedi taşımak

Kahve falında kedi taşımak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, kişinin eski aşkına geri döneceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, başarısının yükseleceğine, küslükleri gidereceğine delalet eder.

Kahve falında kedi taşımak gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmanız olumlu geri dönüşler alınmasına neden olabilir.

Kahve falında kedi taşımak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında omzunda halı taşımak kendisi için isabetli kararlar alacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalettir.

Kahve falında evini taşımak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kapıyı taşımak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz taşımak geride bırakacağına, malın bereketinin artmasına delalet etmektedir.

Kahve falında malzeme taşımak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına işaret eder.

Kahve falında odadan odaya eşya taşımak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top