Kahve falında kedi görüp sevmek

Kahve falında kedi görüp sevmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi görüp sevmek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kedi görüp sevmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi görüp korkmak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi görüp öldürmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini görüp ağlamak adını kirleteceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini görüp konuşmamak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, başkalarının malına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek görüp sevmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, başarılı bir insan olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top