Kahve falında kedi fareyi yediğini görmek

Kahve falında kedi fareyi yediğini görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, herkesin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi fareyi yediğini gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında kedi fareyi yediğini görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine alamet eder.

Kahve falında beyaz fare yediğini görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında fare eti yediğini görmek anne baba duası alacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının fare yediğini görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top