Kahve falında kazılmış çukur görmek

Kahve falında kazılmış çukur görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, kendi işine kavuşacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına inanılır.

Kahve falında kazılmış çukur gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Kahve falında kazılmış çukur görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çukur kazıldığını görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kazılmış tarla görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, evlatların hayırsız çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kazılmış kuyu görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kazılmış bahçe görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kazılan toprak görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kazancın yarı yarıya artacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar kazılırken görmek bilincin artacağına, geçim derdinden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top