Kahve falında kaykay yapmak

Kahve falında kaykay yapmak mutlu olunacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaykay yapmak gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Kahve falında kaykay yapmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında kaykayla kaymak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kaykaya binmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaykay görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaykay almak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kaykaydan kaydığını görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaçakçılık yapmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çömlek yapmak ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top