Kahve falında kayısı ve elma görmek

Kahve falında kayısı ve elma görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, hem itibar edineceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı ve elma gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Kahve falında kayısı ve elma görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, düşmanlarını alt edeceğine yorulur.

Kahve falında üzüm ve kayısı görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında kayısı hoşafı görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı silkelemek eline yeni fırsatların geçeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında kayısı kurusu almak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında kayısı koparıp yemek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, işlerin aksamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz kayısı görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top