Kahve falında kayısı satmak

Kahve falında kayısı satmak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında kayısı satmak gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Kahve falında kayısı satmak iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı kurusu yemek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalında kayısı görmek insanları kıracağına, üzeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacı sulamak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine inanılır.

Kahve falında kayısı ağacı budamak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında incir kayısı yemek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kayısı toplamak ve yemek kazançlı bir işin başına geçileceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında kayısı erik görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top