Kahve falında kayısı ağacı ekmek

Kahve falında kayısı ağacı ekmek üzüntülerin sona ereceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacı ekmek gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Kahve falında kayısı ağacı ekmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış kayısı ağacı görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplamak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı dolu ağaç görmek istenen herşeye kavuşulacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kayısı ağacı görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kayısı ağacına çıkmak kafasının karışacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacından kayısı toplamak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top