Kahve falında kaydıraktan kaymak

Kahve falında kaydıraktan kaymak hayalkırıklığı yaşayacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sevgi göreceğine, konuşmaz olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kaydıraktan kaymak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen veya size sunulan yeni fikirlerin mantıklı veya uygulanabilir olup olmadığından emin olmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında su kaydırağından kaymak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kaydıraktan kaydığını görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, evleneceğinize yorulur.

Kahve falında kaydıraktan kaymak aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına işaret eder.

Kahve falında kaydırak kaymak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet eder.

Kahve falında kaydıraktan düşmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında kaydıraklı havuz görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kaydırağı görmek hastalıklara şifa bulunacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında havuz kaydırağı görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, sıkıntılarını çözeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top