Kahve falında kaybolup ağlamak

Kahve falında kaybolup ağlamak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kaybolup ağlamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Kahve falında kaybolan biri için ağlamak işlerdeki karın artacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolup ağlamak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyafetini kaybettiğini görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kar üzerinde kaymak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dağdan kaymak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaybolan altınını bulmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, verilen kararların geri çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaymaklı bal yemek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, sayılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top