Kahve falında kaybolmak ve korkmak

Kahve falında kaybolmak ve korkmak işlerinde başarılı olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, şansın yüze güleceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında kaybolmak ve korkmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Kahve falında kaybolmak ve korkmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında kaybolmak korkmak şifaya kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolmaktan korkmak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin kaybolduğunu görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ormanda kaybolmak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına inanılır.

Kahve falında çantasının kaybolduğunu görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinin kaybolmak çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında selde kaybolmak maceralara atılacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top