Kahve falında kavrulmuş fıstık yemek

Kahve falında kavrulmuş fıstık yemek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kavrulmuş fıstık yemek gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Kahve falında kavrulmuş fıstık yemek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kavrulmuş fıstık görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına delalet eder.

Kahve falında kavrulmuş susam yemek para pul sahibi olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kavrulmuş buğday yemek ferah bir döneme girileceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kavrulmuş helva yemek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına inanılır.

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret eder.

Kahve falında kavrulmuş nohut yemek düzeninin sarsılacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kavrulmuş et yemek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top