Kahve falında kavga yapıldığını görmek

Kahve falında kavga yapıldığını görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ticarette şansının düşeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavga yapıldığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin veya tanınmanın zamanıdır.

Kahve falında kavga yapıldığını görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında darbe yapıldığını görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yeni inşaat yapıldığını görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eve badana yapıldığını görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinde hırsızlık yapıldığını görmek aksiliklerin baş göstereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şaka yapıldığını görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında kitap yapıştırmak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında saçı yapılmış görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top