Kahve falında arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, en yukarılara çıkacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının çatıdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz artınca da duygusal istekler harekete geçiyor.

Kahve falında arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin çatıdan düştüğünü görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalet eder.

Kahve falında birini çatıdan düşerken görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, yüksek diploma alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatıdan birinin düştüğünü görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında çatıdan düşüp ölmek hırpalanacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında çatıdan düşen birini görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında çatı düştüğünü görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top