Kahve falında kaşe manto görmek

Kahve falında kaşe manto görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşe manto gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında kaşe manto görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşe mont giymek onu dinleyeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kaşe kaban görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, geri plana düşeceğine delalettir.

Kahve falında kaşe basmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni manto giymek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında manto görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil manto giymek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni manto görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top