Kahve falında kartopu atmak

Kahve falında kartopu atmak müşkül durumların üstesinden geleceğine, gözden düşeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sıhhat kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kartopu atmak gördüyseniz:

  • Hayallerin gerçekle karşılaşması sorun yaratabilir.

Kahve falında kartopu atmak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, işten yana şansının açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında kartopu oynayanları görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kar ve kartopu görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kartopu oynamak çok iyi kazançlar elde edileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle kartopu oynamak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kartopu atıldığını görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kartopu attığını görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kartopu çiçeği görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top