Kahve falında kartal sevmek

Kahve falında kartal sevmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kartal sevmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya durumda emirler verme eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında kartal sevmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına delalettir.

Kahve falında kartal ve yılan görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kafeste kartal görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir kartal görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kartal tarafından ısırılmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kartal kafası görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında çok kartal görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kartal avlamak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top