Kahve falında karşıya geçememek

Kahve falında karşıya geçememek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, insanların güvenini kazanacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında karşıya geçememek gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok harekete geçiriyor.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine inanılır.

Kahve falında karşıya geçememek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet eder.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek kazançlı işler yapılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınavdan geçemediğini görmek şifa ve ilaç bulacağına, de rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınavı geçemediğini görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nehirden geçememek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçememek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dar kapıdan geçememek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top