Kahve falında karpuzlar görmek

Kahve falında karpuzlar görmek yetki ve imza sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, zorlukların son bulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karpuzlar gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında kırık karpuz görmek tövbelerin kabul olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz ve kabak görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karpuzun çatladığını görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, edilen duaların kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz bulmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine yorulur.

Kahve falında mevsiminde olmayan karpuz yemek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına işarettir.

Kahve falında elinde karpuz görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölü birine karpuz vermek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işarettir.

Kahve falında kış karpuzu görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top