Kahve falında karpuz ve erik görmek

Kahve falında karpuz ve erik görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında karpuz ve erik gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Kahve falında karpuz ve erik görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında denizin içinde karpuz görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında karpuz kabuğu yemek sorunların artacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında çekirdeksiz karpuz yemek sevilen bir işe ortak olunacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük karpuz taşımak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, verimin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir dilim karpuz yemek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında eve karpuz getirmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karpuz ekmek görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top