Kahve falında karpuz bahçesi görmek

Kahve falında karpuz bahçesi görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, karamsar olacağına delalet eder.

Kahve falında karpuz bahçesi gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde, bir arkadaşınızla ilişkinizde veya partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında karpuz bahçesi görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Kahve falında bahçede karpuz görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuzun parçalandığını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek güç alacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz çekirdeği görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında dev karpuz görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında gök karpuz görmek beklenmedik kapıların açılmasına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek rızkının bollaşacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top