Kahve falında karnında böcek görmek

Kahve falında karnında böcek görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, hayırlı haberlere, güzelliklerle dolacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında karnında böcek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Kahve falında karnında böcek görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah küçük böcekler görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdeste böcek görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe böcek görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, ün yapmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında böcek topluluğu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş böceği görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, ayrılanların birleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği zehirlemek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü uğur böceği görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top