Kahve falında karlı tepe görmek

Kahve falında karlı tepe görmek güzel işler yapacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kendisini işine veremeyeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı tepe gördüyseniz:

  • Her alanda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında karlı tepeler görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek tepede kar görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinde kar görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında tepelerde kar görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, aşkının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı dağın tepesine çıkmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağ tepesinde kar görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında karlı tepeden kaymak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top