Kahve falında karısının kaçtığını görmek

Kahve falında karısının kaçtığını görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında karısının kaçtığını gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Kahve falında karısının kaçtığını görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında karısının başkasıyla kaçtığını görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısının kaçırıldığını görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında karısını kaçırmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında patron karısı görmek aile işlerinin başına geçeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısını çıblak görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısının terk ettiğini görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top