Kahve falında karısının düştüğünü görmek

Kahve falında karısının düştüğünü görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, aç kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz evli bir kadınsanız evinizde çok hızlı müdahale edilmesi gereken bazı durumlar olabilir.

Kahve falında karısının düştüğünü görmek işlerin çok büyümeyeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna yorulur.

Kahve falında karılmış kına görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına inanılır.

Kahve falında eşinin eski karısını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında karısıyla barışmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hastalığının düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında padişah karısı olduğunu görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşinin karısını görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin karısını görmek güllük gülistanlık olacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top