Kahve falında karısını kesmek

Kahve falında karısını kesmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, gün sayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, bazı adımlar atacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine inanılır.

Kahve falında karısını kesmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz onca şey varken, engellere odaklanmanın bir manası olmayabilir.

Kahve falında karısını kesmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında karısının boğazını kesmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında karısının saçını kesmek zorlu bir dönem geçirileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısına tokat atmak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısının zina ettiğini görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında karıya gitmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine işarettir.

Kahve falında komşunun karısını öpmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında karısının adet olduğunu görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top