Kahve falında karısından ayrılmak

Kahve falında karısından ayrılmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında karısından ayrılmak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında yolunu bulsun.

Kahve falında ayrıldığı karısını görmek işlerin kara geçeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısından ayrılmak kendini dinine daha fazla vereceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında karısını satmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işarettir.

Kahve falında eşinin karısını görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını başkasıyla evlenirken görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında karısını dövdüğünü görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında karısına sinirlenmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, büyük emekler vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısına tokat atmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top