Kahve falında kardeşiyle sarılmak

Kahve falında kardeşiyle sarılmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle sarılmak gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Kahve falında kardeşe sarılmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında erkek kardeşine sarılıp ağlamak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşine sarılmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşine sarıldığını görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşe sarılıp ağlamak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşe sarılarak ağlamak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kardeşiyle sarılmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşe sarılıp ağlamak hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, refah içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top