Kahve falında kardeşinin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında kardeşinin gelinlik giydiğini görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kazanç ve kar getireceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Evde ihmal ettiğiniz veya hayal ettiğiniz değişiklikleri yerine getirebilir.

Kahve falında kardeşinin gelinlik giydiğini görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, çok iyi mevkilere geleceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin gelinliğini giymek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşin gelinlik giydiğini görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşi gelinlikle görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, hak yolundan ayrılacağına delalettir.

Kahve falında kardeşimi gelinlikle görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini gelinlikle görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giyen kardeşini görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulur.

Kahve falında kardeşini gelinlikli görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top