Kahve falında arkadaşını tutuklu görmek

Kahve falında arkadaşını tutuklu görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını tutuklu gördüyseniz:

  • Geçmişte size başarı getiren metodlarla ilerlemeniz aynı derecede başarılı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşını tutuklu görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında tutuklu birini görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini tutuklu görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında tutuklu birinin çıktığını görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tutuklunun çıktığını görmek sonunda maddi zarara gireceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tutuklu olmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı tutuklu görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında tutuklu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bedeninin şifa bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top