Kahve falında karda kurt görmek

Kahve falında karda kurt görmek sahip olacağı malın faazlalığına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, çevrenizden takdir görmeye, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karda kurt gördüyseniz:

  • Diğerleri için doğru görünen şeyler sizin için doğru olmayabilir.

Kahve falında karda kurt görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda kurt köpeği görmek para kazanmasına da vesile olacağına, epey bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kızakla karda kaymak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işarettir.

Kahve falında kart görmek büyük işlere girileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet eder.

Kahve falında karda yokuş çıkmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına inanılır.

Kahve falında karda kayak yapmak lüks içinde olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet eder.

Kahve falında karda altın bulmak fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında karda dans etmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top