Kahve falında karda evlenmek

Kahve falında karda evlenmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, onun zamanını çalacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında karda evlenmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kadınların bazı ters davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında karda evlenmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında karda koştuğunu görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kardan ev görmek yerinde saymayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında davetiye kartı almak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kart oyunu görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda yürürken görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle karda yürümek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kendisine uğur getireceğine delalettir.

Kahve falında kendi düğün kartını görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top