Kahve falında karanlıkta su görmek

Kahve falında karanlıkta su görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kafasının sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta su gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sırasında uzun saatler süren konuşmalara katlanılması gerekebilir.

Kahve falında karanlıkta su görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta su içmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık suya girmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık sularda yüzmek maddi kaynakların zarar göreceğine, fesada bulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık suya düşmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işarettir.

Kahve falında karanlık su görmek sorunlarının artacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta araba kullanmak elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top