Kahve falında karanlık içinde kalmak

Kahve falında karanlık içinde kalmak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, çok zor günler geçirileceğine, tüm parasını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık içinde kalmak gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında karanlıklar içinde kalmak manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık içinde kalmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta kalmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yerde kalmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kişinin geri planda kalacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık odada kalmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında karanlık kalmak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zifiri karanlıkta kalmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık yolda kalmak işlerin sarpa saracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top