Kahve falında karanlığa çekilmek

Kahve falında karanlığa çekilmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında karanlığa çekilmek gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında karanlığa çekilmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinin çekilmiş olduğunu görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çekilmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğrafını çekildiğini görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında suyu çekilmiş havuz görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin suyunun çekildiğini görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafının çekildiğini görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağının çekildiğini görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top