Kahve falında karanfil bahçesi görmek

Kahve falında karanfil bahçesi görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanfil bahçesi gördüyseniz:

  • Acele kararlardan kaçının.

Kahve falında karanfil bahçesi görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe karanfil görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil almak hayırlı insanlar ile tanışılacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda karanfil görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına delalettir.

Kahve falında karanfil baharatı görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş karanfil görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top