Kahve falında karabasan olmak

Kahve falında karabasan olmak ticarette ilerleyeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, borçların artacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karabasan olmak gördüyseniz:

  • Ani girişimleriniz veya tepkileriniz şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında karabasan bastığını görmek dünyasının bir anda değişeceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında karabasan dövmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli karabasan görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sık sık karabasan görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine inanılır.

Kahve falında karabasan geldiğini görmek yeni işlere girişileceğine, güçten ve takatten düşeceğine yorulur.

Kahve falında karabasan olmak iyi geçiminin biteceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalettir.

Kahve falında karabasan basması görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında karabasan görmek bol muhabbette olacağına, İslami olarak günahlarının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top