Kahve falında arkadaşını müdür görmek

Kahve falında arkadaşını müdür görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını müdür gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında arkadaşının müdür olduğunu görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını müdür görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müdürle kucaklaşmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürünün ağladığını görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında milli eğitim müdürünü görmek büyük başarı kazanacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında müdürünü hasta görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdürünün öptüğünü görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında amir müdür görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top