Kahve falında kara böğürtlen görmek

Kahve falında kara böğürtlen görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, hayatı boyunca hep sevileceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında kara böğürtlen gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden önce tekrar tekrar düşünmenizde fayda var.

Kahve falında kara böğürtlen görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabani böğürtlen görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, maneviyatının çökeceğine işaret eder.

Kahve falında böğürtlenli pasta yemek düşmanlarla beraber oturmaya, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında böğürtlen toplamak yemek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında böğürtlen yemek ve toplamak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor böğürtlen görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı böğürtlen yemek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top