Kahve falında adam yıkamak

Kahve falında adam yıkamak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, işlerindeki karın artacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına inanılır.

Kahve falında adam yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında adam yıkamak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adam yıkamak evlerine dünürcü geleceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek adam yıkamak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, kazançtan yana kara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü adam yıkamak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, insanların güvenini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık adamla konuşmak güzel günler yaşanacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında adam zehirlemek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine rivayet eder.

Kahve falında çarşaflı adam görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında kel kafalı adam görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top