Kahve falında kaplumbağa ısırmak

Kahve falında kaplumbağa ısırmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, yeni projelere atılacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa ısırmak gördüyseniz:

  • Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaplumbağa ısırmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hak yolunu tutacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağanın ısırdığını görmek başarı kaydedeceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ısırdığını görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağanın doğurduğunu görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş kaplumbağa görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa doğurduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top