Kahve falında kapıdan atlamak

Kahve falında kapıdan atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına inanılır.

Kahve falında kapıdan atlamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin farkında olan bir kişi size bir şans tanıyabilir.

Kahve falında kapı üstünden atlamak Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı üzerinden atlamak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapının üstünden atlamak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında kapıdan atlamak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünden atlamak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, onları rahat ettireceğine işarettir.

Kahve falında yüksek binalardan atlamak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında çukur üzerinden atlamak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin üzerinden atlamak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top