Kahve falında arkadaşını hamile görmek

Kahve falında arkadaşını hamile görmek neşesinin yerine geleceğine, stresinin çoğalacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha fazla kendinizi eğlenceye yakın hissediyorsunuz, lüks düşkünlüğü yüzünden savurganlık yapabilirsiniz.

Kahve falında bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşımızı hamile görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına yorulur.

Kahve falında hamile arkadaşını hamile görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, tatsızlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşımın hamile olduğunu görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşı hamile görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top